Σας υποσχέθηκα το θέμα από το πρωί, και φυσικά κρατάω πάντα τις υποσχέσεις μου! Μετά το παρασκήνιο με το πώς μπήκε η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία που ήδη σας έδωσα ήρθε η ώρα για το δεύτερο καυτό θέμα της ημέρας!

Πόσα λεφτά πήρε η Κατερίνα; Πόσα παζάρια έκανε με τον ΣΚΑΙ και τελικά με τι ποσό… έκλεισε; Μόνο στο Vanda’s έχω το πλήρες ποσό που προκαλεί ίλιγγο!

Η Κατερίνα Δαλάκα, θεωρείται από τους υπεύθυνους του Survivor Ελλάδα – Τουρκία το δυνατό χαρτί του παιχνιδιού! Ο άσσος στο μανίκι σαν να λέμε, που έπρεπε να χρησιμοποιήσουν με τα νούμερα που είχαν πάρει την κατιούσα!

katerina-dalaka

Της έταξαν λοιπόν γη και ύδωρ! Αν και η αθλήτρια αντιστάθηκε σθεναρά, μιας και τα χρήματα δεν ήταν το πρόβλημά της, τελικά ενέδωσε και είπε το ναι!

Είπε το ναι βέβαια, γιατί ο Τανιμανίδης την έπιασε στο φιλότιμο και στο ελληνικό της πνεύμα αλλά και τα λεφτά, ήταν πολλά Άρα, που λέει και η αθάνατη ατάκα! Πάμε λοιπόν να σας αποκαλύψω το ποσό γιατί ξέρω πως δεν κρατιέστε! Αρχικά να ξεκινήσω λέγοντάς σας ότι το ποσό είναι πενταψήφιο και έχει μπροστά τον αριθμό εφτά! Ναι, ναι καλά διαβάζετε!

Οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν με 50.000 € ανέβηκαν στα 60.000 € και έκλεισαν σε ένα ποσό πάνω από 70.000 €! Επιπλέον, έχουν ενεργοποιήσει ειδική ρήτρα!

Τι ρήτρα; Ρήτρα bonus τηλεθέασης! Δηλαδή, για κάθε μονάδα που θα ανεβεί το Survivor μετά την είσοδο της της έχουν υποσχεθεί στην Δαλάκα 10.000 ευρώ επιπλέον από την αμοιβή της! Ε, μετά από αυτό πως να μην συγκινηθεί το κορίτσι λίγο παραπάνω! Φαντάζεστε ωστόσο, να μην πιάσει το ΄κόλπο; Ε, ρε γλέντια!