Το Orange Grove Patras, συνεχίζοντας να στηρίζει την καινοτόμα επιχειρηματικότητα, ανακοίνωσε την παράταση υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή startups στο επόμενο 6-μηνο incubation round. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου.

Το Orange Grove Patras αποτελεί τη νέα διεθνή θερμοκοιτίδα για startups της Δυτικής Ελλάδας που μέσα από incubation προγράμματα στηρίζει άτομα ή ομάδες με μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή υφιστάμενη startup στα πρώτα της βήματα (από κάθε τομέα της οικονομίας, κερδοσκοπικού ή μη χαρακτήρα), ώστε να αναπτυχθούν σε μία βιώσιμη επιχείρηση προσφέροντας εκπαίδευση, mentoring, συμβουλευτική και πρόσβαση σε ένα διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών.

Πιο συγκεκριμένα, στα startups που θα περάσουν επιτυχώς τη διαδικασία επιλογής για το νέο κύκλο, το Orange Grove Patras προσφέρει χρήση των μοντέρνων γραφείων του incubator, υποστήριξη από μέντορες και coaches, συμβουλευτική με εξειδικευμένους επαγγελματίες, συμμετοχή σε  bootcamps και workshops, συναντήσεις με διεθνείς εκπαιδευτές, πρόσβαση σε εν δυνάμει επενδυτές, καθώς και επαφές με ένα εκτεταμένο διεθνές και τοπικό επιχειρηματικό δίκτυο συνεργασιών του Orange Grove (Αθήνας & Πάτρας), της Ολλανδικής Πρεσβείας, του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών και των υποστηρικτών της πρωτοβουλίας.

Το Orange Grove Patras είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, προέκταση του Orange Grove στην Αθήνα, μίας πρωτοβουλίας της Ολλανδικής Πρεσβείας, με στόχο την ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας και του τοπικού οικοσυστήματος νέων επιχειρήσεων στη Δυτική Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή, σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Αποτελεί εγχείρημα μίας τοπικής ομάδας στελεχών από το χώρο της επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Ολλανδική Πρεσβεία, το Orange Grove Athens και το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών.

Για να υποβάλλετε αίτηση ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο έως την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου (23:59 GMT+3) https://goo.gl/nH2egu Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία αιτήσεων, τις προσφερόμενες υπηρεσίες του προγράμματος και το Orange Grove είναι διαθέσιμες στο www.orangegrovepatras.biz (για αιτήσεις στο Orange Grove της Αθήνας παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.orangegrove.eu).