Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, νοσηλεύεται   από το απόγευμα της Τετάρτης, ένα πεντάχρονο αγόρι, που χτυπήθηκε από το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του, στις Πόρτες Αχαΐας. Όμως σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Max Fm ο Διευθυντής της ΜΕΘ Ανδρέας Ηλιάδης ήδη αποσωληνώθηκε και διέφυγε τον κίνδυνο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες το θλιβερό ατύχημα συνέβη στις 19:30, το απόγεμα της Τετάρτης, όταν ο πατέρας είχε πάει να ταΐσει τα ζώα του, σε κτήμα του και πήρε μαζί του και τον πεντάχρονο γιο του.Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο τραυματισμός του 5χρονου, παρέμεναν αδιευκρίνιστες.

Κατά μια εκδοχή, το χειρόφρενο του αγροτικού αυτοκινήτου «λύθηκε», με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κινηθεί ανεξέλεγκτα και να χτυπήσει το πεντάχρονο αγοράκι στα πλευρά και στον γοφό.

Κατά μια άλλη εκδοχή, το μικρό αγόρι ανέβηκε στην καρότσα του οχήματος, όμως όταν το όχημα άρχισε να κινείται, έπεσε προς τα πίσω και βρέθηκε κάτω από τον τροχό του αγροτικού.Σε κάθε περίπτωση, το ατύχημα θα διερευνηθεί από το αρμόδιο τμήμα της Τροχαίας.

Αρχικά το παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη και κατάφεραν να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του.Σαν τραγική ειρωνεία της μοίρας, ο θείος του 5χρονου αγοριού, είχε σκοτωθεί με παρόμοιο τρόπο, πριν από μερικά χρόνια και στη μνήμη του, οι οικείοι του είχαν δώσει το όνομά του, στο παιδί που τραυματίστηκε προχθές.

The post EYXΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 5ΧΡΟΝΟ: Αποσωληνώθηκε ο μικρούλης από τις Πόρτες Αχαΐας appeared first on Patratora.