Στην Πάτρα έφτασαν εκτάκτως λίγο μετά τις 9.30 το πρωί για την πραγματοποίηση σύσκεψης, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Παναγιώτης Αρκουμανέας και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Ν. Χαρδαλιάς.

Η αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού προκαλεί ανησυχία, την ώρα που Αχαϊα, Ηλεία και Ζάκυνθος βρίσκονται στο…μάτι του κυκλώνα. Τα έκτακτα μέτρα συνεχίζονται στους νομούς, για την αποφυγή της περαιτέρω διάδοσης του ιού.

Σενάρια για επιπλέον μέτρα

Δεδομένου ότι είναι πιθανό η εμφάνιση κρουσμάτων στην περιοχή να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν στο patrastimes.gr , ότι δεν αποκλείεται τα αμέσως επόμενα εικοσιτετράωρα να αποφασιστεί λήψη πρόσθετων μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας, που θα αφορούν αμιγών την Αχαϊα και την Ηλεία .

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις τελευταίες ώρες φέρνουν στο προσκήνιο, ακόμα και να έχει εξεταστεί για την περιοχή το σενάριο της μερικής καραντίνας εάν οι εξελίξεις ως προς την εμφάνιση νέων κρουσμάτων πάρουν μορφή χιονοστιβάδας.

The post Φόβοι ότι ξεφεύγει η κατάσταση με τον Κορονοϊό σε Αχαΐα-Ηλεία – Έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια appeared first on Patratora.