“Άκουσα τον πυροβολισμό, τα ουρλιαχτά της μητέρας μου και βγήκα στο δρόμο… Είδα τον πατέρα μου να κείτεται νεκρός στο δρόμο και θολωσα”. Αυτη την ώρα καταθέτει ο Μανώλης Καλομοίρης. Ο γιός του Ντελικάνη που φέρεται να εκτέλεσε τον Γιώργο Ξυλούρη που λίγα λεπτά πρίν είχε αφαιρέσει την ζωή του πατέρα του.

Ο 30χρονος φέρεται να είπε πως βρισκόταν στο σπίτι, όταν άκουσε έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να ουρλιάζει. Αμέσως όρμησε έξω από το σπίτι, παίρνοντας το 9άρι όπλο που είχε. Στο δρόμο αντίκρισε να κείτεται νεκρός ο πατέρας του, με μια τρύπα στο στήθος και τον Ξυλούρη να στέκεται από πάνω του.

Ο 30χρονος φέρεται να είπε πως “θόλωσε” και μπροστά στο θέαμα του νεκρού πατέρα του, χωρίς δεύτερη σκέψη άδειασε το όπλο του πάνω στον 30χρονο Ξυλούρη. Εν τω μεταξύ, ο 30χρονος που υπέστη τραυματισμό, στο χθεσινο διπλό φονικό, πήρε σήμερα εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλευόταν.

The post Φονικό στα Ανώγεια – Η κατάθεση του Μανώλη Καλομοίρη-“Είδα τον πατέρα μου νεκρό και θόλωσα” appeared first on Patratora.