Βαρύ το πένθος στο Σκιαδά Αχαΐας από τον ξαφνικό θάνατο του 9χρονου μαθητή Γιώργου Μπαρδάκη, που κατέρρευσε ενώ βρισκόταν χθες στο Δημοτικό σχολείο Σταυροδρομίου, όπου φοιτούσε.

«Σύμφωνα με τα όσα μας κατέθεσε η διευθύντρια του σχολείου ο μαθητής δεν είχε εμφανίσει κανένα πρόβλημα μέχρι χθες. Είχε την εικόνα ενός υγιούς παιδιού, ήταν χαρούμενο, ευδιάθετο και γεμάτο ζωντάνια. Αυτή ήταν και η χθεσινή του εικόνα» μας είπεο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσος Σταυρογιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Χθες έκανε γυμναστική και στις 10.25 λιποθύμησε. Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ και οι διασώστες που έφτασαν έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.Εκ γενετής φέρεται να είχε αντιμετωπίσει κάποιο καρδιολογικό πρόβλημα και ότι είχε βηματοδότη. Ωστόσο είχε κατατεθεί στο σχολείο ιατρική βεβαίωση ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας και μπορούσε να συμμετέχει σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες. Κι αυτό έκανε μέχρι χθες».

Οπως μας είπε ο κ. Σταυρογιαννόπουλος το ενδιαφέρον της υπουργού Παιδείας ήταν άμεσο. «Επικοινώνησε μαζί μας για να πληροφορηθεί τι είχε γίνει και επικοινώνησε και με τους γονείς του μαθητή.

Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι για την απώλειά του και ευχόμαστε δύναμη στην οικογένειά του».

The post ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ 9ΧΡΟΝΟ: Τι κατέθεσε η διευθύντρια του Δημοτικού για το συμβάν appeared first on Patratora.