Νεκροί είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα.

Δυο νέους ανθρώπους θρηνεί ξανά η Δυτική Ελλάδα, στη νέα θυσία της ασφάλτου στην Πατρών Πύργου.

Στο ύψος της διασταύρωσης Νέας Μανωλάδας, αρχικά συγκρούσθηκαν δυο φορτηγά και στη συνέχεια το ένα από τα μεγάλα οχήματα έπεσε πάνω στο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν οι δυο νέοι. Ο θάνατος τους μέσα στην άμορφη μάζα σιδερικών ήταν ακαριαίος.

Στο ένα από τα δύο φορτηγά οχήματα επέβαινε μια γυναίκα που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση και μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας Βάρδας και στη συνέχεια σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Νεκροί είναι ο Νίκος Γιαννόπουλος 25 ετών από τη Βάρδα και ο Γιάννης Βαλογιάννης 28 ετών από την Μανωλάδα.

Στο σημείο του τροχαίου κατέφθασαν άμεσα 5 οχήματα της πυροσβεστικής Πατρών για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των εμπλεκομένων στο τραγικό τροχαίο.

ilidakampos.gr

ilidakampos.gr

Ο Βαλογιάννης, το μοιραίο απόγευμα είχε βαφτίσει την κόρη του στο χωριό του, ενώ μια ακόμη τραγωδία ήρθε να βυθίσει σε βαρύτατο πένθος και την οικογένεια του Γιαννόπουλου, που είδε και το δεύτερο παιδί της να χάνεται στον Μολώχ της ασφάλτου. Πριν από περίπου δύο χρόνια, στις 19 Μαΐου 2018, είχε σκοτωθεί σε τροχαίο στον Μπράλο ο αδερφός του Κώστας. Ήταν τότε μια τραγωδία που και πάλι είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

The post Τραγωδία Πατρών Πύργου: Έπεσε πάνω τους φορτηγό μετά τη σύγκρουση με άλλο μεγάλο όχημα appeared first on Patratora.