Μετά από 1,5 μήνα εγκλεισμού στο σπίτι της, μια 76χρονη από τον Πειραιά δεν άντεξε άλλο και τη Μεγάλη Πέμπτη ήθελε να πάει στην κόρη της, για να βάψουν τα αυγά.

Επειδή, όμως, δεν ήξερε πώς να στείλει μήνυμα -όχι ότι υπάρχει κάποιος αριθμός που να προβλέπει τη μετακίνηση για το βάψιμο των αυγών- η ηλικιωμένη έγραψε ένα ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο έλεγε: «Πάω στην κόρη μου, Μαρία, να μου βάψει τα αυγά (κόκκινα). Έχω να βγω από το σπίτι ενάμιση μήνα. Σε μια ώρα θα γυρίσω σπίτι μου πάλι. Φοβάμαι τον κορονοϊό».

Όπως είπε η ίδια στον ΣΚΑΪ, «ενάμιση μήνα έχω να βγω από το σπίτι. Φοβάμαι τον κορονοϊό. Είμαι μεγάλη γυναίκα και τα παιδιά μου, μου λένε να κάθομαι σπίτι. Θα μείνω σπίτι. Περιμένω να πάει 6 η ώρα κάθε απόγευμα για να δω τον κο Τσιόδρα, την ενημέρωση. Τώρα το Πάσχα θα είμαι σπίτι μου και θα μου φέρουν τα παιδιά μου φαγητό. Θα μου το βάλουν στο ασανσέρ και θα το πάρω».

Από τα παραπάνω εμείς κρατάμε την εκπληκτική επεξήγηση στο σημείωμα ότι τα αυγά θα βαφτούν κόκκινα…

The post Το επικό σημείωμα γιαγιάς στον Πειραιά-“Πάω στην κόρη μου να βάψω αυγά και επιστρέφω σε μια ώρα” appeared first on Patratora.