Πάτρα - Συνθήματα με πράσινη μπογιά στην μαρμάρινη βάση του ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού  Η εικόνα προκαλεί απογοήτευση και οργή για την πρωτοφανή ασέβειαΤουλάχιστον ασέβεια και απρέπεια ως προς την ίδια την ιστορία μας αποτελεί η πράξη «βανδαλισμού» που διαπιστώθηκε να έχει γίνει στον ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, την επιβλητική αυτή μορφή της Ελληνικής Επαναστάσεως που στέκει αγέρωχος σηκώνοντας το Λάβαρο της Επαναστάσεως του 1821, στο κάτω μέρος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων της Πάτρας κοιτώντας προς την πλευρά της θάλασσας.

Αν κάποιος περάσει αυτές τις μέρες από την πλατεία και κοιτάξει το άγαλμα, θα απογοητευτεί και θα νιώσει οργή και απογοήτευση μέσα του καθώς κάποιοι “ανεγκέφαλοι” θεώρησαν πρέπον να διαμαρτυρηθούν και να γράψουν συνθήματα με πράσινο χρώμα – μαρκαδόρο στην μαρμάρινη βάση του ανδριάντα του Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Το αναγκαίο τώρα θέμα καθαρισμού πρέπει άμεσα να επιληφθεί ο τομέας καθαριότητας του Δήμου Πατρέων και δη ο νέος αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Κορδάς ενώ παράλληλα τίθεται ζήτημα φύλαξης της πλατείας. Θυμάστε αλήθεια τα πιο παλιά χρόνια που υπήρχε στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων φύλακας!