Ως χονδρέμπορος ναρκωτικών, που γέμιζε τα σαλόνια της Αθήνας με… «καθαρή» κοκαΐνη απευθείας από την Λατινική Αμερική, έχει χαρακτηριστεί από την Δίωξη Ναρκωτικών ο άνθρωπος που συνελήφθη στην περιοχή του Μοσχάτου.

Πρόκειται για 35χρονο Αλβανό, ο οποίος βρίσκονταν παράνομα στην χώρα μας, χωρίς επίσημα ταξιδιωτικά έγγραφα και ταυτότητα, προκειμένου να μην καταγράφεται η παρουσία του από καμιά υπηρεσία.

Μάλιστα πληροφορίες που μεταφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr,  αναφέρουν ο χονδρέμπορος κοκαΐνης είναι γνωστός στα «σαλόνια» τις Αθήνας, καθώς η ακριβή κοκαΐνη που διακινείται στης καλές γειτονιές τις Αττικής, φαίνεται πως περνούσε από τα χέρια του.

Όπως έγινε γνωστό από την Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής που τον συνέλαβε, η κοκαΐνη βάρους 13 κιλών που βρέθηκε στην κατοχή του είναι πολύ καλής ποιότητας καθώς είναι σφραγισμένη με τον αριθμό της φανέλας, αλλά και το ακρωνύμιο του γνωστού ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο το “cr7”.

Βεβαίως ο διάσημος ποδοσφαιριστής ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση, καθώς τα “καρτέλ” κοκαΐνης της Λατινικής Αμερικής συνηθίζουν να σφραγίζουν τα προϊόντα τους με διάφορα σήματα, τα οποία πολλές φορές είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν διεθνής φίρμες και οίκοι μόδας, αλλά και διάσημοι ηθοποιοί και αθλητές.