Τι έδειξε η νεκροψία που διενεργήθηκε την Δευτέρα στην Πάτρα

Μια σπάνια μορφή εγκεφαλικού, η οξεία ενδοπαρεγκεφαλιδική αιμορραγία, είναι σύμφωνα με τη νεκροψία που διενεργήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας, η αιτία θανάτου του 12χρονου από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο χαμός του παιδιού, βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Το μικρό αγόρι, το οποίο είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο Γυμνάσιο, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις καλοκαιρινές διακοπές βρισκόταν για λίγες μέρες στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μικρός δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, και μάλιστα προχθες απογευματινές προς βραδινές ώρες δείπνησε σε τοπική ταβέρνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου.

Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί εξέπνευσε. Η τραγική κατάληξη έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή ενώ σαφώς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του αγοριού.

Την Τρίτη το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο αγαπημένο τους παιδί

The post Σπάνιο εγκεφαλικό η αιτία θανάτου του 12χρονου από το Θέρμο appeared first on Patratora.