Αντιμέτωποι με μια απίστευτη εικόνα ήρθαν οι υπάλληλοι αστυνομικού τμήματος  των νοτίων προαστίων της Αθήνας όταν μια σαραντάχρονη γυναίκα επικοινώνησε μαζί τους για να τους ενημερώσει πως αγοράζοντας σήμερα ψωμί από φούρνο της περιοχής του Καρέα βρέθηκε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα που θα δείτε στην αποκλειστική εικόνα.

Η γυναίκα βρήκε στο ψωμί που αγόρασε το άψυχο σώμα ενός ποντικιού! Η υπόθεση είναι εξαιρετικά σοβαρή καθώς προκύπτουν πολλά θέματα για τη δημόσια υγεία των κατοίκων της περιοχής. Πόσες ημέρες το ποντίκι άφηνε τα απορρίμματα του στα υλικά παρασκευής του συγκεκριμένου φούρνου; Πόσα από τα προϊόντα που πουλήθηκαν και καταναλώθηκαν είχαν έρθει σε επαφή με τις ακαθαρσίες του ποντικιού και πόσοι άνθρωποι μολύνθηκαν; Ακόμα πόσα ποντίκια συνεχίζουν να περιφέρονται αμέριμνα στον συγκεκριμένο φούρνο, μολύνοντας τα προϊόντα που καταναλώνουν οι πελάτες;

Η εικόνα όπως θα δείτε είναι πραγματικά σοκαριστική. Στο κάτω μέρος της φραντζόλας ολόκληρο το κουφάρι του ποντικιού! Μάλλον εκτός από το πόσα χέρια αγγίζουν το ψωμί μας πριν το καταναλώσουμε, θα αρχίσουμε πια να σκαφτόμαστε και με τι άλλο έρθει σε επαφή πριν το καταναλώσουμε.

Το θέμα πάντως έχει πλέον πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

usay.gr

The post Σοκ σε φούρνο! – Εμβρόντητη πελάτισσα βρήκε ολόκληρο ποντίκι στο ψωμί που αγόρασε! – Δείτε την αποκλειστική εικόνα appeared first on Patratora.