Το αυτοκίνητο που βλέπετε και το οποίο μπήκε μέσα σε συνεργείο αυτοκινήτων οπού ευτυχώς ότι είχε κλείσει στο ην οδό Γ. Παπανδρέου οδηγούσε ένας 84χρονος.

Ανέβαινε στην οδό Δορυλαίου στα Προσφυγικά όταν για άγνωστο λόγο και έχοντας αναπτύξει ταχύτητα άρχισε να τρακάρει ε δεξιά και αριστερά όσα σταθμευμένα οχήματα έβρισκε μπροστά του.

Συνολικά τέσσερα  αυτοκίνητα. Στη  συνέχεια πέρασε  με πολύ μεγάλη ταχύτητα την Γ. Παπανδρέου κάθετα, και βρέθηκε μέσα στο συνεργείο.

Ακόμα και οι περαστικοί απορούν πώς εκείνη την ώρα δεν βρέθηκε ούτε ένα αυτοκίνητο στην διασταύρωση ενώ δεν υπήρχαν πεζοί στο πολυσύχναστο  πεζοδρόμιο.

Μια νεαρή καθηγήτρια  πάντως γλίτωσε στο παρά ένα αφού το αυτοκίνητο πέρασε πέντε μέτρα μπροστά της,.

Ο οδηγός αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες οι οποίο έκαναν τον σταυρό τους καθώς από θαύμα γλίτωσαν το μακελειό με πολλά θύματα.

Ο 84χροος ανασύρθηκε  νεκρός από τους πυροσβέστες και στις 18:00 το απόγευμα της Δευτέρας μεταφέρθηκε  στο νεκροτομείο προκειμένου  να αποδειχθεί  αν είχε υποστεί κάτι το παθολογικό πριν ξεκινήσει η τρελή πορεία του οχήματος του.

Στο  σημείο  επικράτησε πανικός, δεκάδες πετάχτηκαν  έξω για να δουν τι συμβαίνει ενώ ισχυρή δύναμη της τροχαίας  βρέθηκε εκεί , με επικεφαλής τον διοικητή Σπύρο Νιάρο.

Η ζημιά που προκλήθηκαν είναι πολύ μεγάλες καθώς μέσα  στο συνεργείο υπήρχαν  και αυτοκίνητα πελατών.

(Οι μεσα φωτό είναι της Ελένης Βασιλοπούλου από το facebook).

The post Σοκ από το τροχαίο με νεκρό 84χρονο – Συγκλονιστικές εικόνες – Γλιτώσαμε το μακελειό στην Γ. Παπανδρέου appeared first on Patratora.