Λόγω επαφής με κρούσμα κορωνοϊού

Σε καραντίνα τίθεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού καθώς και οι συνεργάτες του Γιάννης Μάκκας και Γιώργος Σύρμος. Σε ανάρτησή του στο facebook ενημερώνει σχετικά:

Πληροφορούμενος για επιβεβαιωμένο κρούσμα #COVID19 με το οποίο ήρθα σε επαφή, αποφάσισα να μπω αυτοβούλως σε καραντίνα, όπως προβλέπεται.
Η δουλειά θα συνεχιστεί από το σπίτι. Παράλληλα, στο γραφείο μου στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, ακολουθήθηκε πλήρως το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ με την εποπτεία της Γενικής Διεύθυνσης Υγείας και θα γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες (απολυμάνσεις, κλπ).
Το μέγεθος της ευθύνης που έχουμε όλοι να ανακόψουμε την διασπορά της νόσου, προβαίνοντας σε κάθε αναγκαία ενέργεια προληπτικού χαρακτήρα επιβάλλει όλα τα παραπάνω.

#nektariosfarmakis #perifereiadytikiselladas #menoumeasfaleis

“Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Τηρούμε τα μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ” γνωστοποίησαν μέσω facebook οι συνεργάτες του κ. Φαρμάκη, Γιάννης Μάκκας και Γιώργος Σύρμος.

The post Σε καραντίνα ο Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης appeared first on Patratora.