Σαγαίικα Αχαΐας: Συλλήψεις για όπλα και λαθραία τσιγάρα Στη «φάκα» της Αστυνομίας δυο 44χρονηΣτη σύλληψη δυο 44χρονων στα Σαγέικα Δυτικής Αχαΐας προχώρησαν το πρωί αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών. Στους συλληφθέντες βρέθηκαν λαθραία τσιγάρα και όπλα. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα (6-10-2014) το πρωί, στα Σαγαίικα Δυτικής Αχαΐας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, Ρομά, ηλικίας 44 ετών και οι δύο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του Τελωνιακού κώδικα και της παράνομη οπλοκατοχή.

Στην πρώτη περίπτωση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 44χρονου στα Σαγαίικα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μία καραμπίνα και ένα μεταλλικό ξίφος συνολικού μήκους 73 εκατοστών.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του δεύτερου δράστη, στην ίδια περιοχή, βρήκαν και κατέσχεσαν 198 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μία λάμα ξίφους, μήκους 45 εκατοστών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.