Στον κάδο κατέληξαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων που είχαν αποθηκεύσει οι Έλληνες καταναλωτές, εν μέσω καραντίνας, φοβούμενοι ελλείψεις προϊόντων στην αγορά.
Όπως προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη από το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αγροτικού Χώρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η έρευνα έγινε από τους Προκόπη Κ. Θεοδωρίδη, αν. καθηγητή Μάρκετινγκ και Θεοφάνη Β. Ζαχαράτο, υποψήφιο διδάκτορα. Σύμφωνα με αυτήν,…