Ποτάμι: «Συγγνώμη, λάθος» για τις αφίσες στα Χανιά

Συγγνώμη ζητά «Το Ποτάμι» από τους πολίτες των Χανίων για την αφισοκόλληση που προηγήθηκε της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη στην πόλη, μέσα από άρθρο που υπογράφει ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος και το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του.

Στο άρθρο του, ο Νικόλας Γιατρομανωλάκης, αναφέρει: «Τα Χανιά, και οι πόλεις που θα ακολουθήσουν μας φιλοξενούν, και εμείς ως φιλοξενούμενοι έχουμε κάποιες υποχρεώσεις απέναντί τους. Η σημαντικότερη είναι να μην τις αφήνουμε σε χειρότερη κατάσταση από αυτή που τις βρήκαμε.

Και εδώ κάναμε ένα λάθος. Ενώ έχουμε πει ότι θα τα κάνουμε όλα διαφορετικά, αποφασίσαμε να τυπώσουμε και να κολλήσουμε αφίσες α λα παλαιοκομματικά. Η αφίσα που κολλήσαμε μπορεί να ήταν λίγο πιο ωραία, αλλά μια αφίσα είναι μια αφίσα, που σημαίνει ότι κολλιέται κάπου, μετά σκίζεται, πέφτει κάτω, γίνεται σκουπίδι, ρυπαίνει. Και αναπόφευκτα κάποιες από τις αφίσες μας θα έχουν αυτή την κατάληξη. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητούμε συγγνώμη από τους Χανιώτες.

«Ήταν ένα λάθος μας, και δεν θα επαναληφθεί. Το Ποτάμι δεσμεύεται ότι δεν πρόκειται να τυπώσει και να κολλήσει ξανά αφίσες, δεν θα κρεμάσει κανένα πανό και εύχεται ότι και οι υπόλοιποι θα κάνουν το ίδιο».

Στη συνέχεια,ο επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας απαρριθμεί τους τρόπους με τους οποίους Το Ποτάμι θα συνεχιζει τον αγώνα του μέχρι τις κάλπες: την επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, τα social media, τα μέσα ενημέρωσης και τις συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα.

«Προτιμούμε να έχουμε τη χώρα μας και τη συνείδησή μας καθαρή και ας μην μας δούν κάποιοι άνθρωποι. Θα ψάξουμε να βρούμε εναλλακτικούς και καθαρότερους τρόπους να μας γνωρίσουν», καταλήγει το άρθρο.