Πάτρα: Πολύ ξύλο έξω από καφέ-μπάρ του κέντρου - Πατρινοί έσπρωξαν αλλοδαπούς που συνόδευαν τις κοπέλες τους και έγινε συμπλοκή Στις 03.40 τα ξημερώματα της 28ης ΟκτωβρίουΤο επεισόδιο έλαβε χώρα έξω από καφέ-μπάρ όπου και στο πρόσφατο παρελθόν κατεγράφησαν ανάλογες σκηνές. Η ώρα ήταν 03.40 όταν πατρινοί εξερχόμενοι από καφέ μπάρ του κέντρου της Πάτρας, έσπρωξαν -λόγω συνωστισμού;- τρεις πελάτες αλβανικής υπηκοότητας που εκείνη την ώρα προσπαθούσαν να μπουν στο μαγαζί. Μάλιστα οι αλλοδαποί συνόδευαν και τις κοπέλες τους οι οποίες βρέθηκαν στη μέση της συμπλοκής που ακολούθησε.

Κανείς δεν κατάλαβε, εκείνη την ώρα, πως ξεκίνησε ο καβγάς. Οπως όμως συμβαίνει συνήθως και σύμφωνα με μαρτυρίες από το σημείο, η μια κουβέντα έφερε την άλλη και οι πιο θερμόαιμοι σήκωσαν το χέρι. Ακολούθησε συμπλοκή και η επέμβαση των πιο ψύχραιμων χώρισε τους πατρινούς από τους αλλοδαπούς που είχαν επιδοθεί σε street fighting.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υποβλήθηκαν μηνύσεις για ξυλοδαρμό από την μια ή την άλλη πλευρά. Τέτοια περιστατικά ωστόσο, “ανοίγουν” βεντέτες και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να επακολουθήσει.