Δεν πήραν όπως φαίνεται στα σοβαρά, το μήνυμα της Τροχαίας οι πατρινοί οδηγοί, από την… αιφνιδιαστική επιχείρηση της Παρασκευής, όπου αφαιρέθηκαν 45 πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων, στο κέντρο της πόλης και χθες, συνέχισαν την ίδια αντικοινωνική συμπεριφορά του διπλοπαρκαρίσματος, σαν να μη συνέβαινε τίποτα.
Λίγο μετά τις 10 το πρωί, η εικόνα του μπάχαλου, έκανε πάλι την εμφάνισή της στο κέντρο της Πάτρας, με δεκάδες οδηγούς αυτοκινήτων να διπλοπαρκάρουν όπου έβρισκαν, περιφρονώντας επιδεικτικά την τήρηση κάθε έννοιας οδηγικής συμπεριφοράς.
Η Τροχαία αναγκάστηκε και χθες να βγει στους δρόμους, πιο συντεταγμένα αυτή τη φορά, και αφαίρεσε συνολικά 68 πινακίδες κυκλοφορίας από αντίστοιχα οχήματα.
Εκτός από ένα περιπολικό, στην επιχείρηση συμμετείχαν χθες και τέσσερις αστυνομικοί που έκαναν πεζή περιπολία σε όλο το κέντρο, μοιράζοντας κλήσεις και αφαιρώντας πινακίδες οχημάτων, όπου η παράβαση ήταν εξόφθαλμη.
Η κατάσταση στην πόλη με την παράνομη στάθμευση, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Δεν είναι μόνο οι οδηγοί που παρκάρουν «για ένα λεπτό» προκειμένου να κάνουν τη δουλειά σους σε κάποιο κατάστημα, αλλά και πολλοί άλλοι που σταθμεύουν επιδεικτικά, έξω από την καφετέρια όπου απολαμβάνουν τον καφέ τους, αδιαφορώντας για το κυκλοφοριακό χάος που προκαλούν.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και η Τροχαία Πατρών, έδειξαν αυτές τις ημέρες ότι η περίοδος της ανοχής, έχει περάσει, και πλέον ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί το μπάχαλο, είναι η εφαρμογή του νόμου.

The post ΠΑΤΡΑ: 68 πινακίδες πήρε χθες η Τροχαία! Μέτρα και την Δευτέρα! Αφαίρεση … χωρίς δεύτερη κουβέντα appeared first on Patratora.