Ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγο, στις 18.05 το απόγευμα στα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ της Πάτρας στην Αγίου Ανδρέου, μεταξύ Ζαίμη και Σατωβριάνδου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο άνδρες που φορούσαν κουκούλες και κράνη, υπό την απειλή όπλου μπήκαν στα γραφεία όπου βρίσκονταν ένας υπάλληλος και 3 πελάτες και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Ο υπάλληλος του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας δεν μπορούσε να κρύψει την ταραχή του από την ξαφνική ληστεία ενώ στο σημείο ειδοποιήθηκε και έφτασε άμεσα η Ασφάλεια Πατρών, άνδρες της οποίας διενεργούν έρευνα και πάιρνουν δαχτυλικά αποτυπώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των 2 δραστών ήταν ντυμένος πυροσβέστης.

Αμέσως κατέβηκαν στα γραφεία στο ισόγειο κι άλοι υπάλληλοι του Αστικού ΚΤΕΛ, οι οποίοι ήσαν ταραγμένοι ενώ είδαμε και δάκρυα στα μάτια τους.

Στο ισόγειο γραφείο μπορεί κάποιος να προμηθευτεί εισιτήρια ενώ σήμερα Τετάρτη 27/2 που έγινε το συμβάν είναι ημέρα κατά την οποία κάποιος μπορεί να πληρώσει και να πάρει τη μηνιαία κάρτα του, κάτι που ενδεχομένως γνώριζαν οι δράστες.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών αναμένεται να λάβουν και υλικό από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει εντός του ισογείου του Αστικού ΚΤΕΛ Πάτρας.