Κομμάτι από φουγάρο έπεσε από «ετοιμόρροπη» πολυκατοικία και παρά λίγο να θρηνήσουμε θύματα! Δύο διερχόμενα άτομα είχαν Αγιο γιατί το κομμάτι πέρασε ξυστά από τα κεφάλια τους.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Σολωμού, απέναντι από την πύλη του Σκαγιοπουλείου, του οποίου είναι ιδιοκτησία η πολυκατοικία – φάντασμα.
Επί τούτου έσπευσε κλιμακοφόρο όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να διαπιστώσει αν υπάρχει κίνδυνος αποκόλλησης όλου του φουγάρου.
Οι περίοικοι είναι ανάστατοι και τρέμει το φυλλοκάρδι τους κάθε φορά, που παρατηρούνται ακραία καιρικά φαινόμενα , γιατί έχουν το φόβο της όποιας αποκόλλησης, αφού η πολυκατοικία είναι στατικά επικίνδυνη.

Το φουγάρο, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σε ανυποψίαστους πολίτες, βρίσκεται στην πλευρά της οδού Πάρνωνος. Πρόκειται για έναν στενό δρόμο από τον οποίο διέρχονται καθημερινά δεκάδες περίοικοι και ασφαλώς οι κίνδυνοι μεγιστοποιούνται ένεκα της στενότητάς του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κάτοικοι της περιοχής έχουν ζητήσει εγγράφως από τον δήμο να αναλάβει πρωτοβουλία για την κατεδάφιση της πεπαλαιωμένης πολυκατοικίας, σεισμόπληκτη, γι’ αυτό που έχει κριθεί από τους αρμόδιους είναι ακατοίκητη. Σημειωτέον, πάντως, ότι κατά καιρούς βρίσκουν «καταφύγιο» εκεί ναρκομανείς, θέτοντας τον εαυτό τους σε κίνδυνο. Ως γνωστόν, ο δήμος συμμετέχει με εκπρόσωπό του στο ΔΣ του Σκαγιοπουλείου Ιδρύματος, του οποίου είναι ιδιοκτησία η πολυκατοικία.

Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι «μέχρις ότου κατεδαφισθεί, επιβάλλεται να ληφθούν προληπτικά μέτρα , γιατί την επόμενη φορά ο «Άγιος» μπορεί να είναι απασχολημένος αλλού»!
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

The post ΠΑΤΡΑ: Το “φάντασμα” της οδού Σολωμού απειλεί appeared first on Patratora.