Με σφαίρες που διαπερνούσαν ακόμη και αλεξίσφαιρα γιλέκα επιτέθηκαν οι έμποροι ναρκωτικών στους αστυνομικούς της Πάτρας που συμμετείχαν στην επιχείρηση στην Λακωνία. Δύο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης από τους πυροβολισμούς, ενώ ακόμη δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Πάτρών που συμμετείχαν στην επιχείρηση τραυματίστηκαν ελαφρά κατά τη διάρκεια της σύλληψης των δύο δραστών Αλβανικής καταγωγής.

Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο 401 Νοσοκομείο και η ζωή τους δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η επιχείρηση των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών και της ΟΠΚΕ Πατρών, έγινε στις 6 το πρωΐ της Τρίτης σε περιοχή κοντά στην Σπάρτη. όπου υπήρχαν πληροφορίες οτι οι δραστες καλλιεργούσαν μεγάλη χασισοφυτεία.

Κατά τη διάρκειά της, οι δύο άνδρες που βρίσκονταν εντός, άρχισαν να πυροβολούν προς την πλευρά των αστυνομικών προκειμένου να αποφύγουν την σύλληψη.

Από τον καταιγισμό των πυρών τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί, ενώ στη συνέχεια μετά από συντονισμένες ενέργειες των ομάδων της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, οι δράστες συνελήφθησαν.

Από την πρώτη στιγμή σήμανε συναγερμός στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε διαρκής ενημέρωση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη από το Νοσοκομείο της Σπάρτης και συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ταξίαρχο κ. Γιώργο Μιχαλόπουλο. Ο τελευταίος μετέβη στην Σπάρτη προκειμένου να ενημερωθεί εκ του σύννεγγυς για την κατάσταση της υγείας των αστυνομικών και για την εξέλιξη της επιχείρησης

Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τους δύο Αχαιούς αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, οι οποίοι τραυματίστηκαν τα ξημερώματα κατά τη διάρκεια επιχείρησης σύλληψης καλλιεργητών χασίς στον Ταΰγετο, επισκέφθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Μετά την επίσκεψη και την ενημέρωση για την πορεία της υγείας τους, η κα Αλεξοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Κ.Δ. και ο Αθ.Κ., τους οποίους επισκέφτηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους.

Με αυτοθυσία, ζήλο και υψηλή αίσθηση καθήκοντος απέδειξαν για ακόμα μια φορά την άριστη επιχειρησιακή ετοιμότητα και ικανότητα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τους εύχομαι ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά τους»

The post ΠΑΤΡΑ: Στο 401 οι δύο τραυματίες αστυνομικοι! Πυροβολήθηκαν απο εμπόρους ναρκωτικών – ΦΩΤΟ appeared first on Patratora.