Οι γονείς του έμαθαν πολύ γρήγορα για το ατύχημα. Εφθασαν στο Νοσοκομειο και οι σκηνές ήταν δραματικές. Ο νεαρός χαροπάλευε αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο 22χρονος Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος από τα Δεμένικα οδηγούσε την αγαπημένη του μοτοσικλέτα όταν αυτή συγκρούστηκε με ΙΧ στην διασταύρωση των οδών Ακρωτηρίου και Φιλίππου Ολυμπιάδας, ακριβώς στο σημείο που γίνεται η λαϊκή αγορά κάθε Σάββατο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 22χρονο στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Ο Κωνσταντίνος λάτρευε τις μηχανές. Σε μία φωτογραφία που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο έγραφε: “Δεν έχει σημασία η διαδρομή, είναι η ελευθερία που παίρνεις από αυτήν”! Ηταν ιδιαίτερα αγαπητός στον νεαρόκοσμο της Πάτρας. Και το διαδίκτυο πλημμύρισε από μηνύματα θρήνου για το άτυχο παλικάρι.

The post ΠΑΤΡΑ: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στον “Αγιο Ανδρέα”! Δεν τα κατάφερε ο 22χρονος! Θρήνος με μηνύματα στο διαδίκτυο appeared first on Patratora.