Δικαιώθηκαν οι κάτοικοι της οδού Ευριπίδου στην Πάτρα καθώς, σήμερα το πρωί, ξεκίνησε η αποκαθήλωση της κεραίας κινητής τηλεφωνίας από την πολυκατοικία που είχε στηθεί.

Ένας από τους «πρωτεργάτες» των κινητοποιήσεων για την απομάκρυνση της κεραίας, ο Γιώργος Βούλγαρης μας δήλωσε: «Ένα χρόνο μετά από κινητοποιήσεις και αγώνα, ο καθ΄ένας από το δικό του μετερίζι !!!! και την συνετή στάση των ιδιοκτητών, η κεραία στην οδό Ευριπίδου 20, αποτελεί παρελθόν! Σήμερα, μετά από πρόσκληση των ιδιοκτητών, παραβρέθηκα στην αποξήλωση των καλωδίων τροφοδοσίας της κεραίας από συνεργείο της Δ.Ε.Η. και την επανατοποθέτηση του απλού οικιακού ρεύματος στην οικοδομή… Ακόμα παραβρέθηκα σε τηλεφώνημα, με ανοιχτή ακρόαση προς την εταιρεία, η οποία δεσμεύτηκε πως ΑΜΕΣΑ !!!! θα μας γνωστοποιήσει πότε θα στείλει συνεργείο για την αποξήλωση της εγκατάστασης!

Θέλω να ευχαριστήσω όσες και όσους με εμπιστεύτηκαν στο διάστημα που είχα την προεδρία της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα !!!! Ο Αγώνας και η μεθόδευση, έφεραν αποτελέσματα !!
Ένα μεγάλο εύγε στους ιδιοκτήτες, τουλάχιστον εκ μέρους μου για την απόφασή τους!
Όταν θα έχω την πληροφόρηση για την ημερομηνία αποξήλωσης, θα σας ενημερώσω σχετικά….
Τέλος να ευχαριστήσω τα Μ.Μ.Ε. για την προβολή του προβλήματος…»