Νεκρός μετά από επεισόδιο με γείτονά του με τον οποίον είχαν χρόνια προσωπικές διαφορές έπεσε σήμερα τα ξημερώματα νεαρός άνδρας στο Νέο Σούλι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε μεταβεί στο κατάστημα που διατηρούσε ο “αντίδικός” του και πυροβόλησε για εκφοβισμό!

Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, ο πρώτος απομακρύνθηκε για λίγο αλλά επέστρεψε. Αρχισε πάλι ο τσακωμός και έπεσε και άλλος πυροβολισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο άνδρας που κρατούσε το όπλο έπεσε νεκρός. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.   

Ο συλληφθείς καταστηματάρχης μέχρι τώρα δηλώνει πάντως πως δεν τον χτύπησε. Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο συμβάν, οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές σε λίγες ώρες…! Το θύμα  διέμενε στην περιοχή, πολύ κοντά στο συνεργείο αυτοκινήτων σε ένα μικρό παλιό σπίτι που θύμιζε παράγκα.

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν απο μερικούς μήνες στο συνεργείο αυτοκινήτων του καταστηματάρχη που αυτή την ώρα ανακρίνεται, είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Και είχαν καεί κάποια αυτοκίνητα. Τότε είχαν γίνει καταγγελίες για εμπρησμό, και προφανώς ο ιδιοκτήτης είχε υποδείξει στις Αρχές το θύμα, ως ύποπτο.