Δεύτερο πλήγμα για τον Καλαβρυτινό επιχειρηματία Νίκο Μαντά, ο οποίος μετά τους περιορισμούς που έκανε στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» λόγω του κορονοϊού, πριν από λίγες ημέρες κατέβασε ρολά, σε μια από τις επιχειρήσεις του, το «Discover your way» στην οδό Πατρέως.

Ο ιδιαίτερος αρχιτεκτονικά χώρος, που αποτελούσε μία από τις κορυφαίες επιλογές για μελέτη από τους φοιτητές της πόλης, είχε ήδη σημαντική μείωση τζίρου για αρκετούς μήνες, λόγω της παντελούς απουσίας φοιτητών από την πόλη.

Τώρα, ήρθε μάλλον το τελειωτικό χτύπημα, καθώς σε έλεγχο που έγινε στην επιχείρηση, το συνεργείο διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε η προβλεπόμενη διαφορά απόστασης, σε μερικά από τα τραπέζια, αν και ο χώρος είχε καθημερινά πολύ λίγα άτομα.

Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην επιχείρηση, όπως πληροφορείται η «Π» είναι εξοντωτικό και φτάνει τις 10.000 ευρώ, ενώ θα παραμείνει κλειστή για αρκετές ημέρες.

Ο επιχειρηματίας Νίκος Μαντάς τόνισε   ότι, δεν είναι σίγουρος αν θα μπορέσει να ανοίξει πάλι το γνωστό και ιδιαίτερο «στέκι» των φοιτητών. Στην συζήτηση που είχαμε, διακρίναμε πίκρα και απογοήτευση στα λεγόμενά του. Οχι μόνο για αυτή την δυσάρεστη εξέλιξη ως προς την επιχείρησή του, αλλά γενικότερα, για την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επιχειρήσεις λόγω του κορονοϊού.

«Κλείσαμε την 1η Μαρτίου λόγω της καραντίνας και ξανανοίξαμε τον Αύγουστο. Μετά από αυτό, δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να ξανανοίξουμε» είπε ο Νίκος Μαντάς, που παραδέχθηκε με ειλικρίνεια ότι «δεν βγαίνει αυτή η κατάσταση, με τέτοια πρόστιμα».

Πρόσθεσε ότι «κάναμε μια τίμια δουλειά στο «Discover your way», όπου δημιουργήσαμε έναν πολύ φροντισμένο χώρο για φοιτητές, με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και ελάχιστο κέρδος. Δυστυχώς, με αυτό το πρόστιμο και την κατάσταση που επικρατεί, αδυνατούμε να τα βγάλουμε πέρα» είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο γνωστός επιχειρηματίας.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

The post ΠΑΤΡΑ: “Λουκέτο” σε κατάστημα στην οδό Πατρέως! Δείτε τι δηλώνει ο επιχειρηματίας appeared first on Patratora.