Επίθεση δέχτηκαν φορτηγά στο λιμάνι της Πάτρας όταν περίπου 40 μετανάστες πραγματοποίησαν μαζική «έφοδο» επιχειρώντας να «χωθούν» σε διάφορα σημεία οχημάτων ώστε να περάσουν στην Ιταλία.

Το περιστατικό είναι από τα σοβαροτερα των τελευταίων μηνών και δημιούργησε συνθήκες χάους στο λιμάνι αφού οι αρχές έκλεισαν και τις εισόδους του ISPS!

Στόχος τους να αφήσουν τις επιθέσεις εκτός των φυλαγμένων χώρων, όμως έτσι άφησαν απροστάτευτους τους εργαζόμενους στις μεταφορές.
Η οργή οδηγών και εκπροσώπων εταιρειών έχει φτάσει στο κόκκινο.
Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να εξηγήσουν πως “μόνο στο λιμάνι της Πάτρας παρατηρείται αυτή η επικίνδυνη αναρχία”, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εταιρείες σκέπτονται να μετακινηθούν σε άλλα λιμάνια.
Οι εταιρείες δεν ανέχονται τις συνεχόμενες ζημίες, τις καθυστερήσεις (πολλά φορτηγά δεν επιβιβάζονται), αλλά και το γεγονός ότι πληρώνουν μεγάλα ποσά για ασφάλεια που δεν έχουν.
Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο από τα επεισόδια δείχνουν μετανάστες να βρίσκονται ακόμη και στη οροφή του… Κεντρικού Λιμεναρχείου, μια ηχηρή απόδειξη ότι το λιμάνι της Πάτρας είναι ξέφραγο αμπέλι.

The post ΠΑΤΡΑ: “Εφοδος” 40 ατόμων στο λιμάνι! – ΦΩΤΟ appeared first on Patratora.