“Το κλείσιμο των νυχτερινών καταστημάτων και γενικότερα όλων των μαγαζιών εστίασης από τα μεσάνυχτα και μετά είναι λάθος. Δεν έχει αποδώσει πουθενά έως τώρα. Στην Αθήνα γίνεται χαμός στις πλατείες και στους πεζόδρομους από τα μεσάνυχτα και μετά. Το ίδιο γινόταν στη Μύκονο, στη Σαντορίνη, στην Πάρο και σε όλα τα νησιά που εφαρμόστηκε το μέτρο αυτό” δηλώνει ο συνδικαλιστής Κώστας Σακκής στον Σκάι 89,4 και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Φλαμή.

Οι εικόνες που είδαν οι Πατρινοί το μεσάνυχτα της Τρίτης, μιας απλής καθημερινής, από τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Γεροκωστοπούλου, της Πατρέως, αλλά και στην πλατεία Γεωργίου, ήρθαν για να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα των επαγγελματιών εστίασης και του ΣΚΕΑΝΑ.

«Είδαμε να εμφανίζονται σε σημεία που από τα μεσάνυχτα και μετά γινόταν ο χαμός και μικροπωλητές να πωλούν ποτά» καταγγέλλει ο κ. Σακκής. Μάλιστα όπως είπαν… πωλούσαν το κουτάκι την μπύρα 2 ευρώ! “Σε λίγο θα πωλούν και αλκοόλ και φυσικά… στα 4 ή 5 ευρώ το πλαστικό ποτήρι. Λέτε να φτιάχνουν και κοκτέιλ”;

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει από μεσάνυχτα της Παρασκευής και του Σαββάτου…

The post ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκαν μικροπωλητές στις σκάλες της Αγίου Νικολάου και πουλούσαν μπύρες! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ appeared first on Patratora.