Δεν πρόλαβε να περάσει ο «θόρυβος» για πρόσφατο επεισόδιο σε κατάστημα εστίασης της Πάτρας… σημειώθηκε και δεύτερο. Μάλιστα αυτή την φορά δεν είχε σχέση με «φασαρία» αλλά με ναρκωτικά! Και προφανώς έπεσε… «καρφωτή» αφού άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκαν στο κατάστημα ένα από τα πρόσφατα βράδια, και έψαξαν συγκεκριμένους πελάτες. Λες και είχαν… στόχο! Που προφανώς είχαν.

Σε κάποιους δεν εντόπισαν το παραμικρό, σε έναν όμως βρήκαν ναρκωτικά μέσα στο τσαντάκι του. Του πέρασαν χειροπέδες και τον μετέφεραν στην Ασφάλεια για τα περαιτέρω.

Επρόκειτο για άτομο γνωστό από τον χώρο της νύχτας με μεγάλη εμπειρία. Προφανώς είχε τα ναρκωτικά για προσωπική χρήση, αφού όπως μάθαμε λίγο αργότερα… αφέθη ελεύθερος! Καμία σχέση δηλαδή με εμπορία κλπ. Το ζήτημα όμως είναι ποιος «κάρφωσε»! Γιατί αυτό λένε στην «πιάτσα»! Κάποιος έχει βάλει «στο μάτι» το μαγαζί επειδή… «πετάει»; Και έπεσε «καρψωτή» για… δήθεν διακίνηση ναρκωτικών ουσιών; Το γεγονός πάντως έχει προβληματίσει τους πάντες. Και δεν αποκλείεται η Διεύθυνση του καταστήματος να απευθυνθεί και στην τοπική ΕΛ.ΑΣ.

Όχι με διάθεση «παραπόνου», αλλά ενημέρωσης μήπως και έχει βρεθεί στο στόχαστρο ιδιοκτήτη ή ιδιοκτητών άλλων καταστημάτων που προσπαθούν με αθέμιτα μέσα… να κάνουν ζημιά!

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το συμβάν με τα ναρκωτικά συζητήθηκε έντονα στον κόσμο της νύχτας στην Πάτρα. Δεν είναι και λίγο αυτό που συνέβη σε ένα τόσο διάσημο κατάστημα και μάλιστα «καθαρό» από τέτοια άποψη! Καμία σχέση δηλαδή το μπαρ με το «ντου» των ανδρών Δίωξης Ναρκωτικών.

The post ΠΑΤΡΑ: ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – Εκανε «ντου» σε γνωστό κατάστημα appeared first on Patratora.