Το περασμένο Σάββατο ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος Πατρών έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Royal Patras Theatre. Τη πίτα ευλόγησε ο πανοσολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Ιερόθεος, εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου, ο οποίος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση, την αγάπη και το σεβασμό του στον Όμιλο. Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Χαράλαμπος  Μπονάνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος  Γρηγόρης Αλεξόπουλος. Το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι από άλλους συλλόγους της Πάτρας καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε την αίθουσα του θεάτρου.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη παράδοση όπου παρουσιάστηκαν χοροί από διάφορες περιοχές της Ελλάδας με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων του ομίλου.

Αναμένουμε τη πραγματοποίηση κι άλλων δράσεων του ομίλου όπως το 6ο Σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών στις 14 & 15 Μαρτίου 2020 καθώς και τη κεντρική του εκδήλωση στα μέσα Ιουνίου.

The post ΠΑΤΡΑ: Δεν «έπεφτε καρφίτσα» για την πίτα του Λαογραφικού – Εκατοντάδες έδωσαν το παρόν appeared first on Patratora.