Η απόφαση είχε ληφθεί έπειτα από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας και γιατρού Χαράλαμπου Μπονάνου καθώς και και του Αστυνομικού Διευθυντή Αχαΐας, Ταξιάρχου Γιώργου Μιχαλόπουλου και υιοθετήθηκε άμεσα. Οι δύο αυτοί χώροι παρέμειναν κλειστοί προκειμένου να μην δημιουργείται συνωστισμός από πατρινούς που συνηθίζουν να κάνουν τη βόλτα τους. 

Ως αιτία από τους υπευθύνους ήταν το γεγονός ότι δημιουργείται συνωστισμός από πολίτες που επιλέγουν αυτούς τους χώρους για να κάνουν την ημερήσια βόλτα τους, στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού.

“Σήμερα ανοίγουμε το παραλιακό μέτωπο της πόλης μας. Πολλές ευχαριστίες σε όλους τους συμπολίτες μας για την υπεύθυνη στάση που τήρησαν όλο αυτό το διάστημα του περιορισμού της κυκλοφορίας
Μαζί κάνουμε τα πρώτα βήματα να ανακτήσουμε την ζωή μας. Μαζί μπήκαμε στην καταιγίδα , μαζί θα βγούμε με αισιοδοξία και σταθερά βήματα. Η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα και η ψυχραιμία θα μας οδηγήσουν στην νέα ζωή μας. Είμαστε πλέον όλοι υποψιασμένοι για το τι πρέπει να προσέχουμε” έγραψε ο Χαράλαμπος Μπονάνος.

Να σημειώσουμε ότι σήμερα ανοίγει η και η παραλία της Θεσσαλονίκης. 
 

The post ΠΑΤΡΑ: Ανοίγει σήμερα το παραλιακό μέτωπο από Νότιο Πάρκο μέχρι Πλαζ appeared first on Patratora.