Από το…ξημέρωμα στήθηκαν έξω από τα κομμωτήρια γυναίκες αλλά και άντρες προκειμένου να καλλωπιστούν ….»Ηρθαμε να γίνουμε άνθρωποι» έλεγαν χαρακτηριστικά όσοι αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών μετά από δύο μήνες…καραντίνας.

Την τιμητική τους είχαν τα κουρέματα και οι βαφές…. Όπως κατέγραψε ο φακός του usay.gr, με μάσκες και αντισηπτικά κομμώτριες και κομμωτές ολοκλήρωναν το ένα ραντεβού μετά το άλλο, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και απόστασης μεταξύ των πελατών.

«Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας, και ταυτόχρονα να τους κάνουμε να νιώσουν ασφαλείς. Τα ραντεβού πραγματοποιούνται ανά μισή ώρα, μέσα στο κομμωτήριο μπαίνει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων, και εννοείται ότι τα αντισηπτικά υπάρχουν μπροστά σε κάθε πελάτη για να νιώθει καλά» λέει η Μαρία Πολυλόη.

Τα κομμωτήρια άνοιξαν στις επτά το πρωί και θα παραμείνουν μέχρι αργά το βράδυ. Τα τηλέφωνα χτυπάνε διαρκώς για ραντεβού, ενώ οι περισσότεροι έσπευσαν προσωπικά να κλείσουν μια θέση στην καρέκλα…ομορφιάς. Τα περισσότερα πάντως, όπως μας είπε η Μαρία Πολυλόη κλείστηκαν πριν από μέρες….στο άκουσμα και μόνο ότι η καραντίνα τελειώνει στις 3 Μαίου.             

The post Πήραν… φωτιά τα ψαλίδια και οι βαφές στα κομμωτήρια – ΦΩΤΟ appeared first on Patratora.