Χαμός έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας με την ένταση μεταξύ της δημοτικής αρχής και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης να φτάνει στο κόκκινο για διάφορα ζητήματα που είχαν να κανουν με τους ποδηλατοτοδρόμους και την αντιδρόμηση, αλλά κυρίως με μία ανακοίνωση που αναρτήθηκε στη σελίδα του δήμου στο facebook.

Ωστόση η απόφαση για την πλατεία Καλλιπάτειρα στη Μέση Αγυια ήταν ομόφωνη παρόλο που η δημοτική αρχή είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή για το θέμα ότι ο δήμος δεν θα προχωρούσε στην αγορά του οικοπέδου για να φτιάξει την πλατεία.

Πάντως οι κάτοικοι της Μέσης Αγυιάς αισθάνονται δικαιωμένοι για τον αγώνα τους και σε ε ε ανακοίνωση που εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή των κατοίκων αναφέρει τα εξής: “Στο δημοτικό συμβούλιο της 10ης Ιουνίου 2020 ψήφισαν ομόφωνα όλες οι παρατάξεις για τη διάσωση της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑΣ.

Οι αγώνες και η πίστη στο όραμά μας για μια Βιώσιμη και Πράσινη Πάτρα είχαν αίσιο τέλος. Ευχαριστούμε εγκάρδια όλους όσοι μας στήριξαν και πίστεψαν σε εμάς. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε αυτούς που ανέδειξαν το θέμα μας στο Δημοτικό Συμβούλιου της 18ης Μαΐου 2020.

Η προγραμματισμένη από τους κατοίκους συγκέντρωση για αύριο Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020, στις 18:00, στη Μέση Αγυιά και συγκεκριμένα στην Πλατεία Καλλιπάτειρας που τέμνεται από τις οδούς Ευπαλίνου, Σωστράτους και Πάροδο Μακαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά.Μαζί με όσους έχουν ήδη κληθεί, ΚΑΛΟΥΜΕ και τους περίοικους των κοινόχρηστων χώρων που κινδυνεύουν, να είναι μαζί μας”.

The post Πάτρα: Χαμός στο δημοτικό συμβούλιο – Δικαιωμένοι οι κάτοικοι για την πλατεία στη Μέση Αγυιά appeared first on Patratora.