ΝΕΟΤΕΡH ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σε τραγωδία εξελίχθηκε το περιστατικό με τη φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην Πάτρα. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το άτομο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, είναι νεκρό και πρόκειται για άντρα 29 ετών.

Στο μεταξύ σε τρεις εκ των πυροσβεστών που επιχειρούσαν στο σημείο, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο καθώς παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας του διοξειδίου του άνθρακα που είχαν εισπνεύσει κατά την κατάσβεση, αφού το σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό με ηλεκτρικά παντζούρια τα οποία δεν άνοιγαν.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τραγωδία ανήμερα της Παναγίας στην Πάτρα. Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από κλήση για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος, στην περιοχή των Ιτεών.

Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της πυρκαγιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν ένα άτομο, το οποίο δυστυχώς ήταν χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο δυνάμεις της αστυνομίας, για την συλλογή στοιχείων, ενώ στον τόπο της τραγωδίας βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.