Συνεχίζεται το πρόβλημα με τα περίπτερα που βάζουν λουκέτο στην Πάτρα και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις ορισμένα είναι και πολύ κεντρικά. Μία τέτοια περίπτωση που εντοπίσαμε πρόσφατα αφορά στο περίπτερο επί της πλ. Όλγας (Εθνικής Αντίστασης) στην πάνω γωνιακή πλευρά της Κολοκοτρώνη.

Το περίπτερο το τελευταίο διάστημα φάνηκε ότι υπολειτουργούσε καθώς δεν ήταν ανοικτό όλες τις ώρες ενώ πριν από περίπου μία εβδομάδα κατέβασε ρολά.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες συζητείται το ενδεχόμενο να το ανοίξει κάποιος νέος επιχειρηματίας μιας και είναι σ’ ένα πολύ καλό σημείο – πέρασμα της πόλης. Απ’ την άλλη είναι αλήθεια πως πολλοί υπεύθυνοι περιπτέρων, όσοι έχουν απομείνει, ζορίζονται καθώς και το κέρδος από την πώληση των τσιγάρων/ειδών καπνού έχει μειωθεί σημαντικά όπως και από την πώληση του Τύπου και των περιοδικών ενώ λόγω και της οικονομικής κρίσης ακόμη και τα κλασικά είδη που μπορεί κάποιος ν’ αγόραζε & να προμηθευόταν από ένα περίπτερο όπως σοκολατοειδή, τσιπς ή αναψυκτικά, συχνά επιλέγει να τα πάρει για πιο φθηνά στο σούπερ μάρκετ.

Λουκέτο είδαμε πως έβαλε εδώ και λίγους μήνες και περίπτερο επί της Τριών Ναυάρχων και Καραισκάκη ενώ άλλα που έχουν κλείσει όπως στο πάνω μέρος στα Ψηλαλώνια στην πλευρά της Ερενστρώλε, παραμένουν κλειστά.