Ο κορωνοϊός βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και δύο περίπου εβδομάδες, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να είναι εκατοντάδες.

Οι λέξεις πειθαρχεία στα μέτρα και ατομική υγιεινή είναι αυτές που κυριαρχούν στην κοινωνία αλλά και στο διαδίκτυο, με την κυβέρνηση να προσανατολίζεται σε νέα μέτρα καθώς ακόμα και σήμερα το #menoume spiti#, δεν εφαρμόζεται στο ακέραιο.

Δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την κατάσταση και εξακολουθούν να κάνουν του κεφαλιού τους και από ότι φαίνεται, ούτε οι ποινικές κυρώσει που υφίστανται όσοι παραβιάζουν τους κανόνες δεν είναι ικανές να σταματήσουν την ανευθυνότητα και την ξεροκεφαλιά ορισμένων.

Ασθενής που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού αψηφά τα μέτρα και σε καθημερινή βάση επισκέπτεται κατάστημα εστίασης της πόλης μας. Οι υπάλληλοι οι οποίοι γνωρίζουν επακριβώς τα δεδόμενα, έχουν προβεί σε συστάσεις, απειλώντας τον μάλιστα πως θα καλέσουν τις αρχές, με τον ίδιο να μην πτοείται. Μάλιστα οι εργαζόμενοι του καταστήματος, φοβούμενοι για την υγεία τους ζήτησαν από τον επιχειρηματία να διακόψει προσωρινά τη λειτουργία του με τον ίδιο να το αρνείται.

The post Πάτρα: Είναι σε καραντίνα… αλλά πηγαίνει και παίρνει καφέ appeared first on Patratora.