Το λεμφοίδημα που δεν διέγνωσαν γιατροί προκάλεσε οίδημα στα γεννητικά όργανα… σε μέγεθος μπάλας του βόλεϊ

Είναι 47 χρονών, κινδυνεύει κάθε ημέρα η ζωή του, ζει έναν εφιάλτη που όμοιός του δεν υπάρχει, μεγαλώνει ένα παιδί 13 ετών, και του βγάζουμε το καπέλο γιατί παρά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθώς η δουλειά του όπως και άλλων εργολάβων καταστράφηκε λόγω κορονοϊού, συνεχίζει!

Ο Ανδρέας κυκλοφορεί εδώ και μήνες με μία τσάντα μπροστά από την κοιλιά και τα γεννητικά του όργανα. Πάνω στην τσάντα έχει πάντα μία ζακέτα ώστε να καλύπτει ακόμη περισσότερο το πρόβλημα που έχει. Σφίγγει τα δόντια, και μας περιγράφει όσα του συνέβησαν. Αποκαλύπτοντας το σαθρό σύστημα υγείας της χώρας μας, και φέρνοντας στην επιφάνεια την ταλαιπωρία που υφίσταται ο κάθε πολίτης που θέλει να βασιστεί στο δημόσιο σύστημα υγείας για να λύσει το πρόβλημά του. Πόσο μάλλον όταν αυτό μπορεί και να του στοιχίσει την ζωή!

Όλα ξεκίνησαν στις αρχές του 2018. Ήταν τότε που ο Ανδρέας παρατήρησε κάποια μαύρα σημάδια στην βουβωνική χώρα και άμεσα επισκέφθηκε γιατρό. Ο ιδιώτης του έδωσε κάποιες αλοιφές, στη συνέχεια όμως ο 47χρονος απευθύνθηκε σε καθηγητή στο Νοσοκομείο Ρίου. Ο οποίος αφού τον εξέτασε, εκτίμησε πως πρόκειται για σταφυλόκοκκο! Του έκανε εισαγωγή δύο ωρών για να του χορηγήσει ενέσιμη αντιβίωση και φυσικά η αγωγή θα συνεχιζόταν και από το σπίτι. Μία εβδομάδα μετά τα συμπτώματα δεν περνούσαν και του έγινε δεκαήμερη εισαγωγή στο Νοσοκομείο. Μάλιστα του χορηγούσαν αντιβιώσεις «μονάδας εντατικής θεραπείας»! Κάποια συμπτώματα υποχώρησαν όμως εξακολουθούσε να μην είναι καλά!

Ήδη δε είχε ξεκινήσει μία παραμόρφωση στα γεννητικά του όργανα και αποφάσισε να σπεύσει σε όσο το δυνατόν περισσότερα Νοσοκομεία. Είχαν ήδη περάσει δέκα μήνες από την ημέρα που παρατήρησε τα μαύρα σημάδια.

Επισκέφθηκε 17 Νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναζητώντας μία λύση στο πρόβλημά του. Ήδη είχε μεγάλο οίδημα στα γεννητικά του όργανα μεγέθους ενός πορτοκαλιού. Σε όλα τα Νοσοκομεία η εκτίμηση ήταν ασαφής. Σε κάποιο ακούστηκε κάτι για λεμφοίδημα! Ακόμη και όταν απευθύνθηκε σε ιδιωτικό Νοσοκομείο, εκτίμησαν πως πρόκειται για την συγκεκριμένη ασθένεια, του ζήτησαν 15.000 ευρώ για να τον νοσηλεύσουν… χωρίς εγγύηση όμως ότι θα τα καταφέρουν. Ο Ανδρέας σήμερα συνεχίζει και προσπαθεί να βρει θεραπεία στο πρόβλημά του. Σε άλλο ιδιωτικό Νοσοκομείο του υποσχέθηκαν ότι θα τον θεραπεύσουν, όμως ακόμη «το ψάχνει» γιατί όλους αυτούς τους μήνες, συνάντησε τόσα πολλά που έχει γίνει δύσπιστος! Το οίδημά του πλέον είναι τόσο μεγάλο που σε όγκο μοιάζει με μία μπάλα του βόλεϊ. Αυτό που συνέβη στον 47χρονο μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Δύο χρόνια μετά… και ο άτυχος άνδρας εξακολουθεί να ταλαιπωρείται. Ευελπιστώντας ότι κάτι μπορεί να γίνει!

Έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού!

Πριν μερικές ημέρες αναγκάστηκε να στείλει γράμμα στο γραφείο του πρωθυπουργού. Του απάντησαν σχεδόν αμέσως και προχθές τον ενημέρωσαν πως το αίτημά του έχει ήδη σταλεί στο υπουργείο Υγείας.

Δικηγόρος: Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας

Δικηγόρος του 47χρονου είναι ο Δημήτρης Γκαβέρας: «Για μας έχει προτεραιότητα έχει να μπορέσουμε μεθοδευμένες ενέργειες αρχικά να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε το πρόβλημα υγείας σε μία κλινική μια και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύει η ζωή του εντολέα μας και στη συνέχεια θα κινηθούμε νομικά ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα μας κατά παντός υπευθύνου για την κατάσταση στην οποία τον έφεραν με την αμελή άσκηση των καθηκόντων τους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα μαύρα σημάδια στην αρχή της νόσου

Έτσι είναι σήμερα η βουβωνική χώρα του 47χρονου

Ο Ανδρέας μας δείχνει πως αναγκάζεται πλέον να κυκλοφορεί.

The post Πάτρα: Γύρισα 17 Νοσοκομεία… και ακόμη ζω εφιάλτη! – Η απίστευτη περιπέτεια 47χρονου που κινδυνέυει να πεθάνει appeared first on Patratora.