άδειες καρέκλες

Σήμερα με αυτές τις ίδιες  λέξεις, θα μιλήσει η Εστίαση στην Ελλάδα τοποθετώντας άδειες καρέκλες σε κομβικά σημεία 30 πόλεων  που άλλοτε έσφυζαν από ζωή, όπως εν προκειμένω στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας, από όπου  στις 8 το βράδυ ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας θα στείλει το δικό του μήνυμα στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης και του τουρισμού.

Μια από κάθε κατάστημα, σύνολο 1.000

«Θα απλωθούμε στην πλατεία Γεωργίου κατά τρόπο ωστόσο που να είναι δυνατή και η διέλευση του κόσμου. Θα είναι μια καρέκλα από κάθε κατάστημα. Υπολογίζουμε,  ότι θα έχουμε περί τις 1000 καρέκλες. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να τις τοποθετήσουμε όλες, καθώς θα πρέπει να τηρηθεί μια απόσταση 1,5-2 μέτρων μεταξύ τους ώστε να υπάρχει και μέσω αυτού ένας συμβολισμός. Θα βάλουμε όσες χωρέσουν στην πλατεία με βάση αυτές τις αποστάσεις» λέει ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρος Στεργίου.

The post Πάτρα: «Βρέχει καρέκλες» στην πλατεία Γεωργίου – Η Εστίαση στον καιρό της απόγνωσης – ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ appeared first on Patratora.