Η επέλαση της Τροχαίας στου δρόμους της Πάτρας ξεκίνησε από την περασμένη Δευτέρα, αλλά από αυτή την εβδομάδα τα μέτρα στους δρόμους θα είναι δρακόντεια. Στόχος… ο εκμηδενισμός των διπλοπαρκαρισμένων οχημάτων. «Από την προηγούμενη Δευτέρα λειτουργεί το 10% των καταστημάτων της Πάτρας. Κι όμως επικράτησε κομφούζιο. Σκεφθείτε τι έχει να γίνει από αυτή την Δευτέρα» δήλωσε στον «Κόσμο» ο Διοικητής της Τροχαίας Σπύρος Νιάρος.

Και πρόσθεσε:

Η Τροχαία είναι δίπλα στους διερχόμενους οδηγούς. Θα υπάρχουν τροχονόμοι για να τους διευκολύνουν όπου αυτό χρειάζεται. Αλλά θα είμαστε και αμείλικτοι σε όσους παρανομούν. Σε όσους διπλοπαρκάρουν, σε όσους καταλαμβάνουν θέσεις ΑμΕΑ κα σε όσους περνούν με κόκκινο» κατέληξε!

Πλέον οι τροχονόμοι έχουν απεμπλακεί από τα μπλόκα που στήνονταν με σκοπό να ελεγχθούν πολίτες που κυκλοφορούσαν τις ημέρες της καραντίνας. Άρα εύκολα μπορούν να στηθούν μπλόκα και να γίνονται περιπολίες για άλλες παραβάσεις. «Η εβδομάδα θα είναι δύσκολη» προαναγγέλλει ο Διοικητής της Τροχαίας και προφανώς έχει δίκιο. Αν κρίνουμε από όσα συνέβησαν τις πρώτες ημέρες άρσης της καραντίνας.

Να υπενθυμίσουμε ότι την περασμένη Δευτέρα στις οδούς Κανακάρη, Κορίνθου Μαιζώνος και Αγίου Ανδρέου, υπήρχαν δεκάδες διπλοπαρκαρισμένα οχήματα με αποτέλεσμα να αφαιρούνται πινακίδες και τα πρόστιμα να πέφτουν «βροχή»!

Ακόμη θα πρέπει να προσθέσουμε πως πριν την κρίση του κορονοϊου αφαιρούνταν σωρηδόν πινακίδες από παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο κέντρο της πόλης, ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των οχημάτων και να εξασφαλίζεται η ομαλή «ροή» στην κυκλοφορία στις κεντρικές αρτηρίες.

The post Πάτρα: Από Δευτέρα επέλαση της Τροχαίας στο κέντρο… με αφαιρέσεις πινακίδων appeared first on Patratora.