Το «τελευταίο αντίο» στον συνταξιούχο χωροφύλακα Αντώνιο-Πέτρο Ευστ. Θεοδόση, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, θα πουν σήμερα (στις 3 μ.μ.) συγγενείς και γνωστοί από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.
Ο Αντώνης-Πέτρος Θεοδόσης άφησε την τελευταία του πνοή χθες το πρωί, προδομένος από την καρδιά του και αναχώρησε για την αιωνιότητα.

Γεννήθηκε στο Βούναργο Ηλείας, υπηρέτησε στο σώμα της χωροφυλακής σε αρκετά χωριά της Αχαΐας, όπως το Μάνεσι, το Λεόντιο και μετέπειτα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας σε διάφορες υπηρεσίες μέχρι και το 2000 οπότε και συνταξιοδοτήθηκε.

Υπήρξε άνθρωπος απλός και ήπιων τόνων, ενώ τα τελευταία χρόνια το καταφύγιό του ήταν τα Δεμέστιχα, εκεί που απολάμβανε την ομορφιά της φύσης και την ηρεμία της ζωής.

Όσοι τον γνώριζαν, μιλούν για έναν άνθρωπο που σ’ όλη την πορεία της ζωής του αγωνίστηκε μαζί με τη σύζυγό του Αγγελική για να μεγαλώσει την οικογένειά του και να προσφέρει στις πέντε κόρες του, την Αφροδίτη, την Χαρά, την Ερασμία, την Έφη και την Γεωργία τα εφόδια για τη ζωή τους. Είχε τη χαρά να γνωρίσει τρία εγγόνια.

πηγή εφημερίδα Γνώμη

The post Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο 69χρονος Αντώνης Θεοδόσης appeared first on Patratora.