Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη επιχειρηματία υαλοπώλη Παναγιώτη Τηλεμ. Κανελλόπουλου σε ηλικία 80 ετών. Ο εκλιπών που ήταν Καλαβρυτινής καταγωγής διακρίθηκε στην τοπική αγορά στον χώρο των υαλικών/ειδών διακόσμησης και το κατάστημα ΙΟΝΙΑ (Κανελλόπουλος Τηλέμαχος Π.) επί της οδού Ερμού θεωρείται από τα καλύτερα της πόλης.

Ο εκλιπών νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Ήταν παντρεμένος με τη Ράνια Κανελλοπούλου και πατέρας τριών παιδιών, της Μαρίας, της Θάλειας και του Τηλέμαχου που συνεχίζει την επιχείρηση. Είχε τη χαρά να δει και πέντε εγγόνια, τον Αντώνη, τη Θεοδώρα, τον Παναγιώτη που είχε και το όνομα του, την Ίριδα και την Εμμέλεια.

Η είδηση του θανάτου σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση σε όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν. Από τους παλαιούς επιχειρηματίες της πόλης, ήταν ιδιαίτερα ευγενής και καλοσυνάτος ενώ είχε δημιουργήσει ένα κατάστημα που χαρακτηριζόταν από τα ποιοτικά και με καλό γούστο είδη στο χώρο των κρυστάλλων, των διακοσμητικών, ειδών σπιτιού, κ.α.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019 στις 11 το πρωί στον παλαιό ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου και θα ακολουθήσει η ταφή του στο Α’ Δημοτικό κοιμητήριο Πατρών.