Έφυγε από τη ζωή η 35χρονη μουσιοκός Χάριετ-Θεοδώρας Γκοτσοπούλου. Η είδηση του θανάτου της έχει σκορπίσει θλίψη στην πόλη, που χάνει ακόμα έναν νέο άνθρωπο.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε αναίσθητη η μητέρα της Τίνα σήμερα το πρωΐ, με την οποία έμεναν μαζί σε οικία στην οδό Καποδιστρίου 100

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Η 35χρονη Άριετ καθηγήτρια μουσικής και απόφοιτος του Δημοτικού Ωδείου Πατρών είχε ήδη καταλήξει.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στους μουσικούς της Πάτρας, οι οποίοι από το μεσημέρι και μετά έφταναν στο σπίτι της για να συμπαρασταθούν στους οικείους της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 35χρονη είχε προσβληθεί το τελευταίο διάστημα από ίωση, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η εξέλιξη θα ήταν τραγική.

Η Χάριετ είχε άλλα τρία αδέλφια, τον Αλέξη τον Μιχάλη και τον Θανάση. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 11 το πρωΐ από τον Ιερό Ναό Αγγέλλων στο Α Νεκροταφείο της Πάτρας

The post Πάτρα: Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, στα 35 της, η Χάριετ Γκοτσοπούλου – Νέο σοκ για την πόλη appeared first on Patratora.