Τσικνοπέμπτη σήμερα. Ολοι ψήνουμε ή ψηνόμαστε για σουβλάκι. Την ξέρουμε καλά την τέχνη;
Η αρχή για ένα καλό ψήσιμο βρίσκεται στα κάρβουνα.
>«Πρέπει να είναι ποιοτικά και στεγνά» μας είπε ο Σπ. Στεργίου. Ο ίδιος προτείνει να ανάψουμε φωτιά με φυσικό ξύλο και μπορούμε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσουμε μπριγκέτες με την προϋπόθεση ότι δεν περιέχουν κάποιο συνθετικό υλικό.
>Πρέπει να αφήσουμε τη φωτιά να «χωνέψει», δηλαδή να μην έχει μαύρα κάρβουνα και να είναι όλα αναμμένα. Χρησιμοποιούμε μια μάσα…