Οργισμένος Αρης Σπηλιωτόπουλος: Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα; Η οργή του κ. Σπηλιωτόπουλου εστιάζεται στον Νικήτα ΚακλαμάνηΜόνο και οργισμένο, χωρίς κανένα πλέον αξίωμα, με προσωρινή αστυνομική φρουρά, βρίσκει η επόμενη ημέρα των  εκλογών τον Αρη Σπηλιωτόπουλο. Το μόνο παρήγορο είναι το τηλεφώνημα που έλαβε από τον Αντώνη Σαμαρά.

«Εκανες έναν ωραίο αγώνα, εξαιρετικό, υπόδειγμα προεκλογικής καμπάνιας» του είπε, όπως ο ίδιος αφηγείται, και έτσι του έδωσε, όπως πάλι ο ίδιος λέει, την ενθάρρυνση να ξαναγυρίσει στην κεντρική πολιτική σκηνή. «Θα είμαι υποψήφιος στη Β’Αθηνών και όχι στην Α’ Αθηνών, όπως νόμιζαν μερικοί» προαναγγέλλει και προσθέτει ευθύς αμέσως: «Δεν ήρθα υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων για να κατασκηνώσω εδώ».
Υπενθυμίζω ότι είχε δηλώσει πως, αν δεν εκλεγεί, θα εγκαταλείψει την πολιτική, υπογραμμίζει ο Βηματοδότης.

Η οργή του κ. Σπηλιωτόπουλου εστιάζεται στον Νικήτα Κακλαμάνη.
Αυτόν θεωρεί υπαίτιο που δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο, αυτόν θεωρεί υπεύθυνο ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια που η παράταξη δεν έχει υποψήφιο για τον δεύτερο γύρο.
«Τι κατάλαβες, ρε Νικήτα; Εξευτελίστηκες εσύ, εξευτέλισες και την παράταξη. Εκανες τόση φασαρία για να πάρεις ένα 6%; Σιγά το πράγμα. Συνειδητοποίησες τι έκανες; Εβλαψες την παράταξη χωρίς κανέναν λόγο» λέει ο Αρης για τον κ. Κακλαμάνη.
Λέει όμως και κάτι άλλο, για τη Χρυσή Αυγή, αφού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα «πάλευε» για την τρίτη θέση με τον Ηλία Κασιδιάρη: «Η Χρυσή Αυγή άλλαξε πρόσωπο για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους. Οι αντιπρόσωποί της στα εκλογικά τμήματα ήταν κανονικοί άνθρωποι, ντυμένοι κανονικά, καμία σχέση με τους βουλευτές της στο Κοινοβούλιο»