Περισσότερα απο 30 Σωματεία και Σύλλογοι Εστίασης απο όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στις εργασίες του 1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Σωματείων Εστίασης που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο στις 5 & 6 Οκτωβρίου.

Μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου οι Τακης Ματθαιοπουλος και Τάσος Γιατρας ενώ τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν και συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ , Γιαννης Σπυροπουλος και ο Πατρινός επιχειρηματίας Κωστας Μπουρδοπουλος.

Να τονίσουμε πως το συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στον Βόλο είναι το πρώτο στην ιστορία του κλάδου ενώ η συμμετοχή δεκάδων σωματείων απο όλη την Ελλάδα υποδεικνύει την ανησυχία αλλά και την εγρήγορση των πρωτοβαθμιων σωματείων. Κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου η δημιουργία τριτοβάθμιου σωματείου εστίασης

Ο Πυρήνας των Πρωτοβάθμιων Σωματείων του #menoumeoloimazi, μαζί με τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καφετεριών Μπαρ και Καταστημάτων Εστίασης Ν. Μαγνησίας, διοργάνωσαν με απόλυτη επιτυχία ένα ιστορικό Συνέδριο Εστίασης απο κάθε άποψη.

Το άνοιγμα των εργασιών του συνεδρίου έγινε από τον Δήμαρχο Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέο, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΜ (Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας) κ. Τρύφωνα Πλαστάρα και τον θεματικό συντονιστή εστίασης των παραγωγικών τομέων της Ν.Δ κ. Ιωσήφ Νώτη.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Κουράσης, καθώς και ο Αναπληρωτής Γραμματέας κ. Σωτήριος Κοτσαμπάς.

Ο Πυρήνας του #menoumeoloimazi θέλει να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του Συλλόγου Μαγνησίας Στέφανο Στέφανου για την φιλοξενία, τον Πρόεδρο του Επιμελητρίου Μαγνησίας Αριστοτελη Μπασδάνη για την υποστήριξη του και την διεύθυνση του Valis resort για την άψογη διαμονή και οργάνωση του συνεδρίου.

Ευχαριστεί επίσης όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την ιστορική στιγμή για τον κλάδο, καθώς η επιτυχία της πραγματοποίησης του συνεδρίου πιστώνεται στα Πρωτοβάθμια Σωματεία ως το βασικό κύτταρο διεκδίκησης. #menoumeoloimazi #estiasigreece

The post Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο Συλλόγων και Σωματείων Εστίασης στον Βόλο – ΦΩΤΟ appeared first on Patratora.