Tείνουμε να ξεπεράσουμε και το Ρίο Ντε Τζανέϊρο, αν και εκεί λόγω των κλιματικών συνθηκών είναι πιο εύκολο να συναντήσεις στο Καρναβάλι… γυναίκες με στρινγκ! Όμως η Πάτρα παρά τον χειμωνιάτικο καιρό, φαίνεται πως διεκδικεί τα σκήπτρα από την μεγαλούπολη της Βραζιλίας.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είδαμε τουλάχιστον τρεις καλλίγραμμες κυρίες να κυκλοφορούν με τα καυτά εσώρουχά τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Οπότε φανταζόμαστε… τι γινόταν στα κλαμπ ή κάποια μπαράκια… τα ξημερώματα!

Και οι τρεις (μπορεί να ήταν και περισσότερες αλλά τρεις φωτογραφήσαμε) αδιαφορούσαν για τα βλέμματα των περαστικών! Ακόμη και για τις κυρίες που… έκαναν τον σταυρό τους βλέποντάς τις.

Οσο για τα σχόλια των διερχομένων; Εδιναν και έπαιρναν! Οι δύο συμμετείχαν σε παρέα, η τρίτη… απλά περπατούσε στο πεζοδρόμιο επί της οδού Μαιζώνος!

Αγνωστο παραμένει… ποια ήταν η κατάληξή τους!

Δημόσιο σεξ στο στενάκι της Αγίου Ανδρέου

Το δημόσιο σεξ στο καρναβάλι της Πάτρας είναι σύνηθες, αυτή τη φόρα όμως το ξαναμμένο ζευγάρι… ξεπέρασε κάθε προηγούμενο! Γιατί είχε «χωθεί» σε στενάκι κάθετο στην Αγίου Ανδρέου και έκανε έρωτα στα όρθια…. αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών! Ακόμη και για δύο άτομα που τους «έκραξαν» γελώντας μάλιστα επιδεικτικά! Στο σημείο υπήρχε πολυκοσμία καίτοι ήταν… 6 τα ξημερώματα! Σε λίγη ώρα θα χάραζε και το ζευγάρι αποφάσισε… να τα δώσει όλα! Και τα έδωσε!

Οι μεθυσμένοι

Αποκαλυπτικά για την κατάσταση που επικράτησε στην Πάτρα κατά το τριήμερο του Καρναβαλιού είναι τα στοιχεία από τα περιστατικά που κλήθηκαν να παρέχουν βοήθεια οι Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 168 περιστατικά μέθης αλλά και τα 58 περιστατικά με εγκαύματα που καταγράφηκαν.

Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση απολογισμού του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών:

«Άμεση και αποτελεσματική ήταν η ανταπόκριση του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στην αντιμετώπιση των πεντακόσια δέκα εννέα (519) περιστατικών που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων ημερών του Πατρινού Καρναβαλιού 2019.

Αναλυτικότερα, τα περιστατικά που αντιμετωπίστηκαν είχαν ως εξής:

Μέθη 168

Παθολογικά 56

Ορθοπεδικά 62

Οφθαλμολογικά 35

Εκδορές 70

Θλαστικά Τραύματα 51

Ρινορραγίες 7

Αναπνευστικά 11

Εγκαύματα 58

Καρδιολογικά 1

Για μια ακόμη χρονιά το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών κατάφερε να διαχειριστεί την πλειοψηφία των περιστατικών είτε στον Υγειονομικό Σταθμό του Ε.Ε.Σ. στο άνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου, είτε στα σημεία που συνέβησαν, με σκοπό την αποφόρτιση του Συστήματος Υγείας.

Για την υγειονομική και διασωστική κάλυψη των δύο τελευταίων παρελάσεων και της τελετής λήξης, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Πατρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κινητοποίησε φέτος δύναμη 130 Εθελοντών ανά ημέρα, καλύπτοντας όλο το μήκος των παρελάσεων και τα σημεία συγκέντρωσης των καρναβαλιστών και των θεατών εφαρμόζοντας ειδικό σχεδιασμό που έχει εκπονήσει για το σκοπό αυτό.

Οι συλλήψεις

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι διενεργήθηκαν στην Πάτρα, κατά την κορύφωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων (από 8 έως και 11 Μαρτίου). Από τα 1.524 άτομα που ελέγχθηκαν, έγιναν 262 προσαγωγές και 60 συλλήψεις.

Από τις 60 συλλήψεις, οι 23 αφορούσαν κατοχή ναρκωτικών ουσιών, οι 19 παρεμπόριο, οι 5 κλοπές, οι 5παράβαση του νόμου για τα όπλα και οι υπόλοιπες 8 άλλα αδικήματα.

Βεβαιώθηκαν ακόμη, 191 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 32 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 215 γραμμάρια χασίς, έξι τσιγαριλίκια, τρία γραμμάρια κοκαΐνης,

τρία ναρκωτικά χάπια και μικροποσότητα ηρωίνης, 2.564 είδη καρναβαλιού όπως σφυρίχτρες, καπέλα, αφροί και μάσκες, 2.748 φιάλες ποτών, 1.252 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 66 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και 2.310 είδη ένδυσης και υπόδησης.

Την ίδια ώρα σε επιφυλακή και με διεσπαρμένα οχήματα ήταν και η πυροσβεστική υπηρεσία Πατρών ( Α΄Πυροσβεστικός Σταθμός κ.α.).

Ωστόσο φαίνεται ότι αυτό το Καρναβάλι ήταν από τα πιο ήσυχα για την πυροσβεστική. Τα περισσότερα συμβάντα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ήταν οι εγκλωβισμοί σε ασανσέρ. Σαφώς λιγότερα από άλλες χρονιές ήταν τα περιστατικά φωτιάς σε κάδους απορριμμάτων καθώς ήταν μόνο δύο.

Σε φωτιά σε καφετέρια στο κέντρο επενέβη έγκαιρα η πυροσβεστική ξημερώματα της Καθαρής Δευτέρας. Από τον χώρο που εκείνη την ώρα δεν λειτουργούσε έβγαιναν καπνοί και αντιμετωπίστηκε άμεσα.