Μπήκαμε στον Οκτώβριο και ο Προμηθέας υπό άλλες συνθήκες θα προετοιμαζόταν για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Πανιώνιο, εκτός έδρας, για την πρεμιέρα της Basket League.

Τελικά, οι «Προμηθείς» ούτε με τον Πανιώνιο θα παίξουν, ούτε, κατά τα φαινόμενα, στις 10 Οκτωβρίου θα αγωνιστούν. Η αποχώρηση των Νεσομυρνιωτών από την Basket League δημιούργησε νέα δεδομένα στο πρωτάθλημα κι, όπως όλα δείχνουν, οδεύουμε προς νέα κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (πλέον οι ομάδες της Basket League είναι 12 και όχι 13, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να πάρει ρεπό κάποια από αυτές).

Ολα αυτά συζητήθηκαν και εν τέλει αποφασίστηκαν στο χθεσινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη (τον Προμηθέα εκπροσώπησε ο Χρήστος Μήλας).

Τι άλλο αποφασίστηκε χθες; Οτι θα υποβιβαστεί μόνο μια ομάδα, ενώ καταψηφίστηκε το σενάριο για πλέι-οφ μεταξύ των πρώτων 6 ομάδων της κανονικής διάρκειας και πλέι-άουτ μεταξύ των υπολοίπων 6 (υπήρξε πρόταση να σχηματιστούν δύο νέοι Ομιλοι μετά από το τέλος των 22 αγωνιστικών, ο ένας με τους 6 πρώτους, ο άλλος με τους 6 τελευταίους, να έπαιζαν όλοι με όλους και να έβγαιναν από εκεί και ο πρωταθλητής και η ομάδα που θα έπεφτε).

Οσο για τον Πανιώνιο, υποβιβάζεται στην ΕΣΚΑΝΑ, στην πιο «μαύρη» σελίδα στην Ιστορία του Συλλόγου, τουλάχιστον σε επίπεδο μπάσκετ.

The post Ξανακληρώνει για Προμηθέα και την Basket League appeared first on Patratora.