Τη Δευτέρα θα δοθούν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 47χρονου που υποδυόταν τον γιατρό. Στο μεταξύ, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων μοιράζεται νέα συγκλονιστική μαρτυρία για τη δράση του επιτήδειου, λέγοντας πως ο 47χρονος τους είχε υποσχεθεί πλήρη ίαση: «Πλήρη, με κεφαλαία γράμματα. Πλήρη». Επίσης τους έλεγε να μην φοβούνται: «Μη φοβού, όλα θα πάνε καλά» ήταν τα ακριβή λόγια του μέσα στους οκτώ μήνες.

Όπως λέει ο πατέρας, όταν απευθύνθηκαν σε άλλους γιατρούς ήταν πλέον αργά. «Τα υπόλοιπα που αφορούσαν αυτόν ξεκίνησαν από εκεί και πέρα μετά αλλά με άλλο πλέγμα, δηλαδή ότι με είχε εξαπατήσει». θεωρώντας πάντα ότι είναι γιατρός. Ο άτυχος πατέρας είπε ότι έμαθε ότι δεν είναι γιατρός στη διάρκεια των ερευνών και σημειώνει ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο άνθρωπος θα ήταν διαφορετική η πορεία του παιδιού: «Εννοείται, υπήρχαν πράγματα να κάνουμε. Ακόμη και όταν πήγαμε το παιδί στο Παίδων, ψαχτήκαμε με άλλους επιστήμονες είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Η απάντηση από όλους ήταν η ίδια. Ότι οτιδήποτε γίνεται πρέπει να γίνει σε έναν οργανισμό λειτουργικό. Άρα όταν φτάσαμε εμείς μετά, το παιδί ήταν ένας μη λειτουργικός οργανισμός. Όταν ξεκινήσαμε τη θεραπεία με αυτόν, την υποτιθέμενη θεραπεία το παιδί ήταν ένας λειτουργικός οργανισμός, εάν δεν τον είχα μπροστά μου, εάν δεν ερχόταν στον δρόμο μας, βεβαίως και υπήρχε η πιθανότητα είτε στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα να ακολουθηθεί μία άλλη θεραπεία».

Μητέρα 14χρονης-θύμα του ψευτογιατρού στο Newpost: «Παρουσία γιατρού οι ενέσεις που έκανε στην κόρη μου»
Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 14χρονης που ήταν μεταξύ των τριών θυμάτων του «μαϊμού» γιατρού αποκάλυψε σε αποκλειστικής της συνέντευξη στο Newpost ότι ο 47χρονος κατάφερε να αποσπάσει από την οικογένεια το ποσό των 20.000 ευρώ. Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι οι συναντήσεις γίνονταν σε ιατρείο… κανονικού γιατρού, ο οποίος μάλιστα ήταν παρών όταν ο απατεώνας «γιατρός» έκανε ενέσεις στο κορίτσι κατόπιν… αξιολόγησης των ιατρικών της εξετάσεων, όπως αποκαλύπτει η μητέρα του άτυχου κοριτσιού. Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι – όπως υποστηρίζει η μητέρα – ο ψευτογιατρός είχε πρόσβαση στο σύστημα διαγνωστικού κέντρου, όπου καταχωρούνται οι εξετάσεις των ασθενών!

«Μας απέσπασε γύρω στις 20.000 ευρώ. Όταν τον ρωτούσαμε για τη θεραπεία έλεγε ότι είναι με φάρμακα και μάλιστα πολύ ισχυρά, τα οποία θα φέρουν την πλήρη ίαση και τα οποία είναι ένα βήμα πριν την έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων», δηλώνει η μητέρα της 14χρονης.

Αυτή είναι η υπερπολυτελής βίλα που ζούσε

Ο κατηγορούμενος ζούσε σε μία βίλα με πισίνες και γήπεδο του τένις. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στη σοφίτα βρέθηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες. Μάλιστα, οι αρχές είναι βέβαιες πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.

Επιπλέον, κατά τις έρευνες, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του, στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

The post Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες και αποκαλύψεις για τη δράση του «μαϊμού» γιατρού appeared first on Patratora.