Ο 28χρονος δικηγόρος, που εργαζόταν σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο το οποίο ασχολείται με βαριές ποινικές υποθέσεις, σύμφωνα με τις καταθέσεις των συγγενών του δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της Τρίτης.   

Ένα πρώτο στοιχείο που ερευνούν οι Αρχές και μπορεί να σχετίζεται με την υπόθεση ήταν το γεγονός ότι ο 28χρονος δικηγόρος ασχολούνταν με βαριές ποινικές υποθέσεις του δικηγορικού γραφείου στο οποίο εργαζόταν τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό και τώρα εξετάζονται τώρα όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της αρπαγής και δολοφονίας του. Ωστόσο ακόμη επισήμως δεν υπάρχει κάποια σύνδεση με την επαγγελματική του δραστηριότητα.  

Νέα στοιχεία στην υπόθεση θρίλερ με τον θάνατο του 28χρονου δικηγόρου έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Ο δικηγόρος επικοινώνησε τελευταία φορά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στέλνοντας γραπτό μήνυμα από το κινητό του τηλέφωνο σε φίλο του, και τον ενημέρωσε ότι όλα είναι καλά και πως θα έβγαινε για ένα ποτό. Τα παραπάνω αποκαλύπτει σήμερα το protothema, ενώ ακόμη οι αρχές δεν φέρονται να έχουν ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί. 

 Το απόγευμα της Τετάρτης ο 28χρονος δικηγόρος εντοπίστηκε νεκρός σε ένα γκρεμό στα Τουρκοβούνια και λίγη ώρα νωρίτερα ο αδερφός του δικηγόρου, ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, είχε δώσε κατάθεση για την εξαφάνιση του 28χρονου, προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του.   

Η οικογένεια του νεαρού δικηγόρου είχε ανησυχήσει καθώς εκείνος δεν απαντούσε σε τηλεφωνικές κλήσεις. Είχε προηγηθεί το τηλεφώνημα ενός άλλου αστυνομικού και οικογενειακού τους φίλου, ο οποίος κατά τύχη φέρεται να είδε το αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε τις τελευταίες μέρες ο δικηγόρος, ένα Opel Astra σκούρου μπλε χρώματος, σε ένα στενό κοντά στα δικαστήρια της Ευελπίδων.  

Σημειώνεται ότι πρόκειται για αυτοκίνητο αντικατάστασης το οποίο είχε παραχωρηθεί στον 28χρονο από συνεργείο μέχρι να επισκευαστεί το δικό του. Ο αστυνομικός πλησίασε το όχημα και παρατήρησε από το τζάμι του συνοδηγού ότι πάνω στο μπροστινό κάθισμα βρίσκονταν τα κλειδιά του αυτοκινήτου, το κινητό τηλέφωνο του δικηγόρου καθώς και το πορτοφόλι του, το οποίο ήταν γεμάτο χρήματα.   

Αμέσως επικοινώνησε με τον συνάδελφο του και αδερφό του 28χρονου προκειμένου να τον ενημερώσει. Η οικογένεια του 28χρονου θορυβήθηκε δεδομένου ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν είχε αντιπαραθέσεις, ούτε ψυχολογικά προβλήματα ενώ δεν είχε δείξει με την συμπεριφορά του ότι θα μπορούσε να τον απασχολεί κάτι αρκετά σοβαρό.   

Πηγή: lifo.gr