Μία ακόμα απόφαση για επιβολή περιοριστικών μέτρων σε πρόσωπο που εμπλέκεται στη διερεύνησης και απόδοσης ευθυνών σε πρόσωπα που εμπλέκονται με το «λουκέτο» στην Αχαϊκή Συνεταιριστική τράπεζα, ήρθε να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα περιοριστικά μέτρα της εμφάνισης κάθε 1 και 15 του μηνός σε αστυνομικό τμήμα και της χρηματικής εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ, επεβλήθησαν αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, σε γνωστό πατρινό.

Η συγκεκριμένη επιβολή περιοριστικών μέτρων σε άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση της «Αχαϊκής» ,έρχεται να προστεθεί σε αυτά που επεβλήθησαν  σε νεαρή γυναίκα πριν λίγο καιρό, αμέσως μετά την απολογία της  στην ανακρίτρια.

Καλά πληροφορημένες πηγές ανέφεραν , πως  το επόμενο διάστημα, εκτιμάται πως θα πρέπει να αναμένεται «τσουνάμι» περιοριστικών μέτρων στους πρωταγωνιστές των καταστάσεων που οδήγησαν και επέβαλαν να μπει «λουκέτο» στην Αχαϊκή. Οι ίδιοι κύκλοι δεν απέκλεισαν μέσα στο Φεβρουάριο και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου να υπάρξουν και προφυλακίσεις.